Restaurant

Geniet

In ons restaurant

Op culinair vlak biedt De Zes Bochten tal van mogelijkheden aan. We serveren ontbijt, lunch en diner. De keuken is doorlopend geopend. In de namiddag is er de tearoom met verse pannenkoeken en wafels. Bij mooi weer is ons zonneterras de plaats bij uitstek voor een lunch of een verfrissend drankje.

Restaurant

Van ontbijt tot diner

Ontbijt
Ons ontbijtbuffet (€27,00/volwassene en €14,00/kind) wordt geserveerd van 8u00 tot 10u30 (tijdens de vakantieperiodes van donderdag tot en met zondag, buiten vakantieperiodes enkel in het weekend) en is toegankelijk voor iedereen. Indien u niet bij ons verblijft gelieve dan vooraf te reserveren.
Pannenkoeken, wafels en andere lekkernijen
Vanaf 14u30 tot 18u00 kan u komen genieten van onze verse wafels, pannenkoeken en andere lekkernijen. De keuken is doorlopend geopend voor kleine restauratie.
Lunch en diner
Van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 21u00 kan u bij ons terecht voor een luch of een diner. Op onze kaart staan Frans-Belgische gerechten met onder meer smakelijke klassiekers en seizoensgebonden suggesties. Uiteraard mogen de befaamde ribbetjes niet ontbreken.
Dagschotel
Dagelijks serveren we een dagschotel aan €24,00 bestaande uit een soep, hoofdgerecht en dessert. (Niet in het weekend, feestdagen en schoolvakanties)
Uren onder voorbehoud van wijzigingen. Bekijk onze contactpagina voor onze openingsuren.

Veelgestelde vragen

Honden zijn toegelaten in het restaurant aan de leiband.

Indien u niet verblijft in onze 1 van onze familiekamers moet u vooraf reserveren via 050 666 576

Restaurant
Reserveer uw tafel